ETUSIVU.png
Tunnus_valk.png
 
 

Kuka on Zigmund?

 "Kuka minä olen?" on jokaista eksistentialistia piinaava kysymys. Minun kohdallani asia on selvä: Olen joukko suomalaisia rekrytoinnin ammattilaisia, joilla on takanaan kymmeniä tuhansia rekrytointeja. Sisällöllisesti suurin vaikuttajani on kuitenkin psykologian asiantuntija-isäni Hannu-Pekka Sinervä. Toiminnallisuuksiltani olen huolellisesti koodattu palvelu. Tietoturvaltani olen ehdottoman luotettava ja analyysissäni ammattimainen.

zigmund_case-kalvotzigmund_quote.png
 
 
 
 

Asiakkaamme oli lanseeraamassa uudenlaista henkilökuvauspalvelua kesän korvilla 2018 ja pyysi Ivalolta apua palvelun brändäykseen ja lanseeraamiseen. 

Ivalo suunnitteli palvelulle psykoanalyysin kehittäjän nimellä leikittelevän nimen Zigmund. Lupaus “Zigmund auttaa valkkaamaan, kun alat palkkaamaan” vihjaa, että kyseessä on palvelu, joka auttaa työnhakijaa palkatessa. Seuraavaksi Zigmundille suunniteltiin logo ja visuaalinen ilme, jotka toivat psykiatrin arkkityypin hauskalla ja pirteällä tavalla nykyaikaan. 

Zigmundille suunniteltiin tone of voice, joka niinikään hakee innoitusta psykologiasta, mutta on samalla kevyt, hauska ja helposti lähestyttävä – aivan kuten Zigmund-palvelukin. 

Palvelu lanseerattiin kevyesti posti- ja sähköpostisuorakirjein, online-bannerein ja somemainoksin. Ivalo suunnitteli ja toteutti kaikki lanseerausmateriaalit.

zigmund_case-kalvotzigmund_quote-copy.png
zigmund_case-kalvotkirje.png
 
zigmund_case-kalvotkayntsarit.png