VENN-header.png

 
taustapinkkitummempi.png
 

Lähtökohdat

SOK lanseerasi keväällä 2017 naisille suunnatun viiniravintola VENNin. Halusimme tehdä VENNistä jotain muuta kuin kilpailijansa. Loimme VENNille uudenlaisen, pönötyksestä ja tärkeilystä vapaan konseptin. VENNiin on helppo tulla ja siellä saa viivähtää hilpeään hiprakkaan – sillä mitäpä elämä parhaimmillaan olisi, ellei viiniä ja ystäviä?

Samalla halusimme luoda VENNille selkeän, erottuvan visuaalisen ilmeen, joka karistaisi yltään S-ryhmän ravintoloihin herkästi liitetyt, harmahtavat mielikuvat.

 

 

mimmikaatuu_kuva.png
 

Strategia

Ravintola VENNin pääkohderyhmä, sosiaalisesti vöyrästä elämää viettävät naiset, elää ja hengittää sosiaalista mediaa. Ja siitä se ajatus sitten viinipäissään lähti.

 
 
VENN-refeslaidi1.gif

Luova idea
"Viiniä ja Ystäviä"

whatsapptaustakuva.png
 
Venn-puhekuplat-01.png
 
 
 
Venn-puhekuplat-02.png
 
 
Venn-puhekuplat-03.png
 
 
Venn-puhekuplat-04.png
 
 
Venn-puhekuplat-06.png
 
 
Venn-puhekuplat-05.png
 
 

Toteutus

Herätimme henkiin aluksi muutaman hymiön. Kuvitustyylin hutjakka viiva sai inspiraation juovuspäissään tuherretuista lautasliinaraapustuksista.

 
 
apinaemoji.gif
mimmiemoji.gif
yksisarvisemoji.gif
 
 

Häröille hahmoille tarvittiin taustaksi luja ja tyylikäs graafinen perustus. Ilmeen kulmakivi, logo, on vahva ja selkeä, mutta se ei suostu pysymään ahtaasti karsinassaan. Se elää tilanteen mukaan ja pursuilee milloin mitenkin.

Väripaletissa on vaahtokarkkia, roseeskumppaa sekä kultakorujen blingblingiä.

 
 
VENN-refeslaidit2.gif
taustavari.png
 
JULLARIArtboard-1-copy-6.png

 

 
 

Kun graafinen pohja oli luotu, hymiöhahmot muuttivat VENNin seinille asumaan. Hahmoja syntyi lisää ja jokaisella on oma persoonansa. Höyrähtäneet hahmot ja tyylikäs grafiikka tekevät VENNin ilmeestä uniikin.

 
 
VENN_kuvakooste.png
isotaustakuva.png
 

 

 
 

Laadimme VENNin käyttöön pankillisen piirroksia
ja animaatioita somemarkkinointiin.

 
 
VENN-refeslaidit3.gif
VENN_FB_HALLOWEEN_mimmijalissu.gif
pisuaarit.png
VENN_FB_HALLOWEEN_ranevamppyyri.gif
Mimmi-Kaatuu.jpg
WC-1.jpg
VENN_FABOMAATIO.gif
 
yksisarvis_testi_musta.gif
 
VENN-Tatuointi-Jalka.png
Mirkut-Keinuu.jpg
vaahtokarkki.png

Ja kuten paras taide aina, myös VENNin piirrokset menevät ihon alle. Kysy vaikka tältä ravintolan asiakkaalta, joka tatuoi Rane-kissan jalkaansa.

Konsepti oli niin onnistunut, että VENN avasi ovensa Helsingin jälkeen myös Vaasassa ja seuraavaa VENNiä remontoidaan jo.

winewithit.gif