Unknown-4.jpeg

 

 

TOM OF FINLAND

THE OFFICIAL FEATURE FILM -SIVUSTO

 

Helsinki-Filmi tarvitsi nopealla aikataululla kepeän ja näyttävän verkkosivuston elokuvatuotannon kodiksi. Sivuston tarkoitus oli ensisijaisesti toimia näyteikkunana mahdollisille sponsoreille ja medialle.

 

Asiakas

Helsinki-Filmi

SUUNNITTELU

Ivalo Creative Agency

TUOTANTO

Ante Sarkkinen

 
Unknown-1.jpg
 

Tom of Finlandin eli Touko Laaksosen maine suuren yleisön silmissä perustuu pääasiassa Laaksosen piirroksiin. Teoksien fantasiamaailmassa nahkapukeisten uroiden lahkeet pullottavat oikeista kohdista ja halujen toteuttaminen on sallittua. Halusimme loihtia teoksien maailman eloon, tuoda siihen ripauksen realismia ja dramatiikkaa. Sijoitimme yhden Laaksosen piirroksen 70-luvun kalifornialaiseen kuvastoon; vaihtoehtoiseen amerikkalaiseen unelmaan. Paikkaan, josta Tom of Finland aloitti seksuaalisen vallankumouksensa, joka myöhemmin levisi ympäri maailman.

 
tomppa.jpg
 

Halusimme tehdä sivusta helposti käytettävän myös liikkeellä ollessa, joten oli luontevaa toteuttaa se responsiivisesti, mobiilikärjellä. Sivustolle tarvittiin osiot uutisille, yhteydenotolle ja myyntimateriaalin lataamiselle. Visuaalisesti sivusto nojaa voimakkaasti pääkuvituksen iskevään, jopa pysäyttävään vaikuttavuuteen. Kuvamaailman, värivalinnan ja typografian saumaton liitto tekee sivustosta yhtä kutsuvan ja jännittävän kuin kansainvälisten huipputuotantojen kampanjasivustot.