Sequence+02.00_01_49_02.Still001.jpg
 

Talenom

#ylpeäyrittäjänlapsi

 

KATSO CASE-VIDEO

 

Haaste

Taloushallinnon palveluita tarjoava pörssiyritys Talenom halusi rakentaa brändiään ja kasvattaa tunnettuuttaan. Sen lupaus on asiakaslähtöinen "Yrittämisen iloa" ja se haluaa erota markkinoinnillaan kilpailijoista kertomalla tarinoita itsensä sijaan asiakkaistaan, yrittäjistä. Se haluaa kertoa ymmärtävänsä yrittäjien maailmaa ja elävänsä näiden kanssa yrityksen jokaisessa päivässä.

Ratkaisu

Talenom halusi omistaa keskustelun ja ilmatilan Yrittäjän päivänä 5.9. Syntyi some-kampanja #ylpeäyrittäjänlapsi. Se pureutuu jokaiselle yrittäjälle tuttuun ongelmaan: menestysyrityksen rakentaminen vaatii omistautumista, joka on pois perhe-elämältä. Moni yrittäjä tuntee vuosien jälkeenkin huonoa omaatuntoa siitä, että ei ollut lastensa arjessa niin paljon kuin olisi halunnut.

Talenom halusi yhdistää yrittäjäperheet ja antaa yrittäjien lapsille mahdollisuuden antaa vanhemmilleen synninpäästö sekä kiittää heitä kaikesta hyvästä, jota on heiltä saanut.

Kampanja kietoutui somessa julkaistun koskettavan filmin ympärille, jossa neljä vanhaa yrittäjää yllätetään heidän lastensa rakkaudentunnustuksella.

 

KATSO KAMPANJAVIDEO

 
FB_comments_02.jpg
 
 

Tulokset

Kampanja liikutti laajalti suomalaisia. Se keräsi nopeasti yli 460 000 katsomiskertaa ja satoja rakkaudentunnustuksia. Talenom ja #ylpeäyrittäjänlapsi oli Yrittäjän päivän ympärillä Twitterin puhutuin aihe. Lisäksi myynti kasvoi lähes 100%, eli kaksinkertaistui kampanja-aikana.

Talenom on todennäköisesti maailmanhistorian ensimmäinen taloushallinnon alan yritys, joka on onnistunut tunkeutumaan kohderyhmänsä luihin ja ytimiin ja kasvattanut myyntiään vaikuttamalla syvästi tunteisiin.

 
 
Kuvat.jpg
 
Twitter.jpg