Group 50.png
 

 

 

TALENOM on Suomen suurimpiin kuuluva taloushallinnon palveluja tarjoava pörssiyritys. Sen kohderyhmää ovat pk-yritykset ympäri maan. Brändiuudistus toteutettiin uuden liiketoimintastrategian jalkautuksen työkaluksi.

Uudistuksen merkittävimmät muutokset olivat emotarina, visuaalisuus sekä Talenomin tapa puhua äärimmäisen tylsäksi koetusta tilitoimisto-osaamisestaan. Uusi brändi muuttui perinteisestä faktavetoisesta puhujasta tarinoiden synnyttäjäksi ja niiden kertojaksi.

Se lopetti messuamisen omasta osaamisestaan ja ryhtyi kertomaan tarinoita asiakkaistaan ja heidän intohimostaan yrittämiseen.

TALENOM sai uudeksi asiakaslupauksekseen ”Yrittämisen iloa”, joka kommunikoi Talenomin olemassa olon tarkoituksen: vapauttaa yrittäjä hankalista taloushallinnon töistä nauttimaan itse yrittämisestä ja omalla työllä menestymisestä. Visuaalisuus tuotiin virastomaisuudesta lähemmäs kuluttajabrändinomaista iloa ja eläväisyyttä.

 
Talenom-kuvat.jpg
 

”Yrittämisen iloa” kääntyy puhutteleviksi kampanjoiksi. Vuoden 2018 Yrittäjän päiväksi suunniteltu kampanja liikutti ja aktivoi kymmeniä tuhansia yrittäjiä ympäri Suomen. Yrittäjän päivä oli viikon puhutuin aihe Twitterissä ja #ylpeäyrittäjänlapsi oli puhutuin topic sen sisällä. Talenom myös tuplasi myyntinsä kampanjan aikana.

 
Group 40.png