kansikuva.jpg
 
 
logo.png

 
 

Brändiuudistus ja jalkautus

 

Optisen alan kilpailu on pitkään ollut veristä hintasotaa, jossa kuluttajaa on kyllästetty sillä toinen toistaan suuremmilla alennusprosenteilla ja kaupan päälle tulevilla lasipareilla. Saimme tehtäväksemme uudistaa Silmäaseman brändin ja tuoda sen kirkkaaseen päivänvaloon keväällä 2017.

Kaiken hintahuutelun keskellä totesimme yhteisesti, että Silmäasemalla on käsissään ainutlaatuinen etu. Markkinoiden ainoana toimijana kenties jopa koko maailmassa se pystyy tarjoamaan silmäsairaala- ja optiset palvelut saman oven takaa.

Käänsimme kommunikaation fokuksen tarjousten ja tuotteiden sijaan asiakkaan elämään. Kun Silmäasema pitää kokonaisvaltaisesti huolta silmistäsi, sinun tehtäväksesi jää huolehtia siitä että ne saavat mahdollisimman paljon nähtävää.

 

Oli se sitten jotain pelottavaa, kaunista tai rakasta. Päivitimme ilmeen, uusimme kuvamaailman ja puhetavan sekä loimme markkinointikonseptin palvelemaan brändin ohjaavaksi voimaksi luotua Emotarinaa®.

Pian uudelleenlanseerauskampanjan jälkeen Silmäasema listautui pörssiin huimin tuloksin: Anti ylimerkittiin moninkertaisesti.

Sen jälkeen konseptia on rakennettu monikanavaisesti pala palalta ja viety tarinaa myymälöihin, jatkuvaan mainontaan, sisältöihin, sosiaaliseen mediaan ja yhteiskunnallisiin tekoihin. Tarina jatkuu ja kehittyy.

 
 
Näyttökuva 2019-1-28 kello 16.42.40.png
 

 

SILMA_ASEMA_KOOSTEbrändi.png

 

Yhteiskunnallinen teko:
Ilmaiset silmälasit ekaluokkalaisille

SILMA_ASEMA_KOOSTE--Artboard-1.png