SHELL_artboard1_new.png
 
 
 
 
 

Ryhdyimme ratkomaan haastetta, joka Shell Palvelumestari-konseptin takana piileksi. Tässä tapauksessa se oli Palvelumestarin tunnettuuden heikko aste ja sitä kautta asiakasmäärien lasku Shell Palvelumestariasemilla.

Ratkaisun löytääksemme ryhdyimme louhimaan kansakunnan yhteistä kokemuslaaria. Eteemme avautui havainto: suomalainen on itsepalveluihminen, joka on tottunut tai totutettu tekemään kaiken itse. Hän palauttaa astiat, punnitsee hedelmät ja painaa ykköstä, jos asia koskee ajanvarausta. Hän tekee tämän mukisematta, eikä pakon edessäkään pyydä apua saatikka muulla tavoin vaivaa kanssakulkijoitaan.

Ivalon luovat voimat päästettiin valloilleen ja syntyi markkinointiviestinnän konsepti, jonka avulla suomalaiset yhytettiin ottamaan palvelua vastaan. Konsepti kiteytettiin sanoihin: “Antaudu palvelulle.”

Ivalo suunnitteli Shell Palvelumestarille tunnettuuskampanjan. Kampanjaan tehtiin neljä filmispottia, radiospotteja, ulkomainontaa sekä online- ja somemainontaa. Tunnettuuskampanjan jälkeen konsepti jää elämään jatkuvaa elämää sosiaalisen median kanavissa, verkossa ja Shellin omissa mainospinnoissa huoltoasemilla.

palvelumestari_colors.gif
SHELL_artboard2.png
 
SHELL_artboard3.png