perho-case-cover-size-trial-050819.png
 
 

Perho Liiketalousopisto syntyi vuoden 2017 alussa, kun Ravintolakoulu Perho, Helmi Liiketalousopisto ja Haaga-Perho yhdistyivät uudeksi ammatilliseksi oppilaitokseksi. Yksityinen ammattioppilaitos kouluttaa ravintola-, liiketalous- ja matkailualan ammattilaisia. Ivalo valikoitui auttamaan uuden koulun tunnetuksi tekemisessä ja suunnittelemaan brändiä lähestulkoon puhtaalta pöydältä. Vain perinteikäs Perhon logo oli säilytettävä ulkomuodoltaan koskemattomana.

Halusimme luoda Perho Liiketalousopistolle ilmeen ja puhetavan, joka erottuu muiden ammatillisten oppilaitosten geneerisehköstä massasta. Päätimme välttää työasuihin pukeutuneita ja kaulimia heiluttelevia nuoria ja holhoavaa puhetapaa. Brändin ilmeestä tehtiin moderni, aikuismainen ja tyylikäs. Perho Liiketalousopisto ottaa opiskelijansa vakavasti ja tarjoaa heille mahdollisuuden luoda omanlaisensa ammattitutkinto. Halusimme, että niin brändin puhetapa kuin kuvatyylikin kunnioittaa nuoria itsenäisinä oman elämänsä päättäjinä.

 
 
 

Värimaailma erottuu minkä tahansa ammatillisen oppilaitoksen vastaavasta ja valokuvissa nuoret on kuvattu tyylikkäästi, ennemmin muotikuvan kuin ammattikouluesitteen tyyliin. Halusimme korostaa keskittynyttä tunnelmaa ja aitoa ylpeyttä ammattitaidosta. Kuvituselementiksi suunnittelimme kulmikkaan “aivosähkökäyrän”, joka tapailee abstraktilla otteella perhosen siiven muotoja. Kuviosta voi löytää niin osakekurssikäyrän kuin keittiöveitsenkin ja se on eteen- ja ylöspäin suuntautuvassa liikkeessä.

Brändäykseen liittyi vuoden 2017 helmi–maaliskuussa julkaistu yhteishakukampanja, johon Ivalo suunnitteli ulkomainokset.

 
perho-case-guy.png
 
perho-ivalo-case-web-board-1.png
 
perho-ivalo-case-web-board-2 (1).png
 
 
perho logo small.png