STL-Luokka.jpg
 

Seuraavat sata vuotta ovat jo työn alla

Suomalaisen Työn Liitto halusi rakentaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi kampanjan, joka tuo innostavalla tavalla näkyväksi suomalaisen työn sen kaikessa monimuotoisuudessaan. Tehtävänä oli etsiä vastauksia siihen, miten suomalainen työ menestyy myös seuraavat sata vuotta.

Menneisyyteen katsomisen sijaan kampanjan keulakuviksi otettiin suomalaiset lapset, seuraavan sadan vuoden rakentajat. Kampanjafilmi on manifesti suomalaiselle työlle ja se kertoo neljä tarinaa suomalaisen työn tulevaisuudesta lasten haaveiden kautta.

Kampanja kiteytettiin lupaukseksi: Made By Finland – Seuraavat sata vuotta ovat jo työn alla. Se pohjautuu uskoon, että maailman parhaan koulutuksen, huippuluokan tutkimus- ja kehitystyön sekä kansainvälistyvän ilmapiirin ansiosta huomisen sukupolvet tulevat viemään siniristilippua maailmalle ylpeämmin ja näkyvämmin kuin yksikään sukupolvi aikaisemmin.

 

 

Made By Finland keräsi ennätysmäärän Suomalaisen Työn Liiton jäsenyrityksiä mukaan yhteiskampanjointiin. Kampanja elää vahvasti sähköisissä medioissa koko vuoden 2017 ajan laajentuen myös erilaisiin tapahtumiin.

 
 

ASIAKAS

Suomalaisen Työn Liitto

SUUNNITTELU

Ivalo Creative Agency

TUOTANTO

Otto Tuotanto