header-reima.jpg

Reima Kidventure

 

Maailman johtava toiminnallisten lastenvaatteiden valmistaja Reima halusi tuoda Suomen 100-vuotisjuhlavuonna brändinsä juuret vahvasti esille. Samalla Reima halusi vahvistaa rooliaan lasten aktiivisen elämäntavan puolestapuhujana maailmanlaajuisesti.

Loimme kampanjan keskiöön elämyksellisen tarinan Suomen Lapista. Syntyi Reima Kidventure -kampanjakokonaisuus, jonka kunnianhimoisena tavoitteena oli lisätä lasten ja perheiden liikkumista yhteensä miljoonalla tunnilla. Kampanjan ja aktiivisuushaasteen kotipesänä toimi reima.com

 

CASE STUDY

 
 

Kuusamo loi kuvaukselliset puitteet kampanjafilmin taltioinnille. Pääosia näyttelivät eri ikäiset lapset, liikkumisen ilo sekä Lapin maaginen luonto.

 
 
Reima-kirja.jpg
 

Muutimme perinteisen kuluttajaesitteen myymälöissä jaettavaksi ilmaiseksi satukirjaksi. Tarinassa seikkailevat Inga-tyttö ja hänen paras ystävänsä Reima-poro. Kirja oli luettavissa myös verkossa.

 
Kuvakkeet.png
 
 
ipad-reima.jpg
 

Reima halusi inspiroida lapsia ja perheitä liikkumaan yhdessä.

Kansainvälisen kuluttajakilpailun tavoitteena oli kerätä yhdessä huimat miljoona tuntia lisää liikunnan iloa.

Kilpailu järjestettiin 16 eri maassa ja sen pääpalkintona oli viikon matka Rukalle koko perheelle Reima Kidventure -tapahtumaan.

Reima-Reindeer.png
 
 

Reiman oma nimikkoporo syntyi toukokuussa 2017 ja sen vilkasta elämää seurattiin livenä Reiman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Reiman kaulapantaan oli kiinnitettynä ReimaGO-sensori, jotta lapset pystyisivät oman sensorinsa avulla leikkimielisesti kisaamaan Reiman kanssa päivittäisessä aktiivisuudessa.

Kampanjan ja videoseurannan aikana eläimille ei tuotettu tarpeetonta stressiä, eikä niitä pakotettu millään lailla esiintymään. Kaikki toiminta toteutettiin pehmeästi luontoa ja sen järjestystä kunnioittaen.

 
 
abri-digi.jpg
blogi.jpg
lehti.jpg
abri.jpg
web.jpg
post.jpg
kauppa.jpg
 
 

Reima Kidventure jalkautui kampanjan aikana vaikuttajamarkkinoinnin, sähköisen ja sosiaalisen median lisäksi niin myymälämateriaaleihin, ulkomainontaan, elokuvateattereihin kuin Helsinki-Vantaan lentoasemallekin.

#millionhoursofjoy #reimakidventure

 
 

Tulokset

 

Yli 1,1 milj.

kerättyä aktiivisuustuntia
(kaikki osallistujamaat)

 

41 638 291 henkilöä

kampanjan tavoittavuus

 

+55%

verkkokauppakäynneissä
(Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Itävalta)

 

+ 34%

verkkokaupan myynnissä
(Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Itävalta)

 

+20%

branded search
(Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Itävalta)