sininen.jpg
kesyttamaton.png
 
 
KK-80.png
 
 
 

Vuonna 2017 verkko oli mainosmediana kypsynyt siihen tilanteeseen, että mainostaja päättää sijoittaa 100 000 euroa tuottaakseen filmin, jota tullaan esittämään vain sosiaalisessa mediassa. 

Tuotannollisesti filmi on megaluokkaa – 25 castattya esiintyjää, toistakymmentä lokaatiota ja kohtausta. Filmin ohjaajaksi hankitaan valtakunnan kuumin naisohjaaja, Viivi Huuska, jonka aikaisemmat työt ovat synnyttäneet kohuja toisensa perään. Musiikin tuottaa Jukka Immonen, Suomen kenties kaikkien aikojen menestynein tuottaja, ja biisin laulaa artisti Yona. 

Filmi julkistetaan 10.5.2017 Kalevala Korun Facebook-sivuilla. Uskoen lopputuloksen voimaan, Kalevala Koru päättää olla panostamatta euroakaan sen levitykseen. 

Viikossa filmi kerää orgaanisesti yli 750 000 katselukertaa Facebookissa ja Youtubessa. Se nostaa Kalevala Korun 19 sijaa ylemmäs Suomen kiinnostavimmat brändit tutkimuksessa. Se päätyy lukion äidinkielen oppikirjoihin oppimateriaaliksi. Kalevala Koru rikkoo myyntiennätyksensä kahdessa kuussa peräkkäin. Siitä käsitellään kahdessa opinnäytetyötässä, kahdessa gradussa ja yhdessä tohtorin väitöskirjassa.

 
 

Asiakas

Kalevala Koru

Suunnittelu

IVALO Creative Agency

Tuotanto

Mjölk

metsa.jpg