gt-tausta.jpg
 

 
 

GT Musiikkiluvat

Gramexin ja Teoston omistama GT Musiikkiluvat halusi päästä eroon omistajiinsa liitetystä pakonomaisen byrokratian ja kiusallisen lupavalvonnan mausta. GT Musiikkiluvista haluttiin helposti lähestyttävä ja kiinnostava paikka, josta yrittäjä voi kätevästi hankkia taustamusiikin soittamiseen tarvittavat luvat.

Halusimme korostaa musiikin tunneulottuvuutta ja viestiä asiakasyrityksille, että musiikki on sijoitus, joka poikii hyvää fiilistä ja sitä kautta lisää myyntiä. Lähdimme siitä, että musiikkiluvissa olennaista on musiikki ja tunne – ei lupabyrokratia. Musiikki on tapa maalata bisnekseen tunnekerros.

Visuaalisen ilmeen piti näyttää musiikilta, johdattaa asiakkaan ajatukset pois lupabyrokratiasta ja kuljettaa hänet newyorkilaisen jazzluolan ja syvän etelän bluesklubien tunnelmaan. Loimme brändille svengaavan ilmeen, jonka värit, typografia ja kuvatyyli ammentavat Blue Note Recordsin levynkansien maailmasta. Logo muistuttaa äänilevyä ja johdattaa ajatukset jo ensi katsomalta lupien sijasta musiikkiin. Työntekijöiden käyntikortit ja musiikkiluvista kertovat esitteet ovat kuin pieniä levynkansia ja ilme jalkautuu myös GT Musiikkilupien toimistoon.

 
gt-kollaasi.jpg
 
sininen.jpg