dffcom.jpg

DESIGN FROM FINLAND.com

 

Suomalainen design, suunnittelu ja muotoilu, ovat yksi kansallisista ylpeyden aiheistamme - eikä suotta. Design From Finland -merkki lanseerattiin vuonna 2011 tarpeesta tehdä muotoilu suomalaisten yritysten menestystekijänä näkyväksi. Merkki viestii kuluttajille Suomessa ja ulkomailla suomalaisesta korkealuokkaisesta osaamisesta, ja sen tunnettuutta halutaan edelleen nostaa.

Jokainen nykyaikainen ilmiö rakennetaan verkossa, missä kaikui myös selkeä tilaus suomalaisen designin kodille. Designfromfinland.com -sivuston tarkoituksena on toimia suomalaisen muotoilun näyteikkunana erityisesti kansainvälisille kuluttajille. Lisäksi se on oivallinen alusta kaikille niille toimenpiteille, joilla merkin tunnettuutta jatkossa rakennetaan.

Design From Finland -sivusto nojaa suomalaisen designin paksuimpaan ohjenuoraan: yksinkertaisuuteen ja käytettävyyteen. Sivusto on visuaalisesti moderni ja käyttöliittymäratkaisuiltaan kaunis. Design From Finland -sivusto tekee suomalaiseen designiin tutustumisesta jo itsessään muotoilukokemuksen.

 

Asiakas

Suomalaisen Työn Liitto
Desgin from Finland -merkki

Suunnittelu

IVALO Creative Agency

Tuotanto

Monami Agency